Over de rum

Libero Crystal White, de eerste rum die we als jonge ondernemers uitbrachten, geeft perfect weer wie ze zijn. Onze witte rum is een mix van smaken die vooral voorkomen op verschillende eilanden uit de Caraïben en de Indische Oceaan. De basis van de rum heeft drie jaar gerijpt op eiken houten vaten in de Caraïben. Het tweede deel van de rum is een Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse mix uit Jamaica, Swaziland en Mauritius. Het is een frisse, heldere en fruitige blend. Je drinkt deze rum puur of in een cocktail, zoals je zelf verkiest. De drank is ideaal voor bij een BBQ, voor op het strand of tijdens je favoriete festival.

De fles van deze witte rum is gemaakt van 100% gerecycleerd glas. Het etiket is gesneden uit bruin papier. Samen vormt dit een perfecte weerspiegeling van de oceaan en het strand, twee van onze liefdes. Bovendien staat duurzaamheid centraal. We mijden plastiek en gebruiken enkel gerecycleerde materialen waar mogelijk. Ook het logo is een representatie van ons: een dansend koppel.

Ondertussen kwam er al een tweede rum op de markt, een limited edition Libero Dark LE. Verder wordt er gewerkt aan twee nieuwe donkere rums die in de loop van 2021 op de markt komen. We breidden onze webshop ook uit met glazen en herbruikbare rietjes. We willen niet enkel een lekkere drank maar een hele ervaring aanbieden, die duurzaam is.

Onze droom is om in heel België verkrijgbaar te zijn. Hoe fantastisch zou het zijn om onze rum tegen te komen in een exotische strandbar bij jou in de buurt?

Als koppel gaan we samen dit avontuur aan. We staan te springen om de zomer het hele jaar door naar België te halen en iedereen te laten genieten van een heerlijke kwaliteitsvolle witte rum.

Proef van Libero Crystal White!

Volg onze reis in dit verhaal via onze social media op Instagram en Facebook !

NL
EN NL