Over de rum

Onze reis met rum

Rum kopen? Bekijk onze verschillende soorten rum en hoe we ze hebben gemaakt.

Over de rum

Rum kopen bij ons

Libero Crystal White, de eerste rum die we als jonge ondernemers uitbrachten, geeft perfect weer wie ze zijn. Onze witte rum is een mix van smaken die vooral voorkomen op verschillende eilanden uit de Caraïben en de Indische Oceaan. De basis van de rum heeft drie jaar gerijpt op eiken houten vaten in de Caraïben op het eiland Trinidad. Het tweede deel van de rum is een Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse mix van molasse en vers suikerriet sap uit Dominicaans Republiek, Jamaica, Swaziland en Mauritius. Het is een frisse, heldere en fruitige blend. Je drinkt deze rum puur of in een cocktail, zoals je zelf verkiest. De drank is ideaal voor bij een BBQ, voor op het strand of tijdens je favoriete festival. Je kan de Libero Crystal White rum kopen in onze webshop!

De fles van deze witte rum is gemaakt van 100% gerecycleerd glas. Het etiket is gesneden uit bruin papier. Samen vormt dit een perfecte weerspiegeling van de oceaan en het strand, twee van onze liefdes. Bovendien staat duurzaamheid centraal. We mijden plastiek en gebruiken gerecycleerde materialen waar mogelijk. Ook het logo is een representatie van ons: een dansend koppel.

Ondertussen brachten we al een limited edition Libero Dark LE op de markt. Dark LE is het resultaat van onze eerst drie zorgvuldig geselecteerde testvaten te blenden tot een unieke en eerste donkere rum. Met de kennis van de drie testvaten kochten we twee vaten van een grotere inhoud. Zo bottelden we in 2021 onze single cask Barrel n°4 en een blend Libero Dark. We breiden onze webshop ook uit met glazen en herbruikbare rietjes. We willen niet enkel een lekkere drank, maar ook een hele ervaring aanbieden die natuurlijk duurzaam is.

Onze rum kopen in heel België

Onze droom is om in heel België verkrijgbaar te zijn. Hoe fantastisch zou het zijn om onze rum te kopen in een exotische strandbar bij jou in de buurt?

Als koppel gaan we samen dit avontuur aan. We staan te springen om de zomer het hele jaar door naar België te halen en iedereen te laten genieten van een heerlijke kwaliteitsvolle witte rum.

soorten rum

Over de rum

Galerij

Over de rum

Ben jij ouder dan 18?

We moeten ervoor zorgen dat je de juiste leeftijd hebt voordat je deze website betreedt